lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kevätmessuilua


Kohtuullisen leppoisasti on vierähtänyt pari päivää Kevätmessuilla, Suomen Kukkakauppiasliiton pisteellä assarin hommissa. Eilen osastolla tehtiin ja huutokaupattiin demokimppuja ja tänään oli koko päivän kestävä Helsingin Avoimet 2017 sidontakilpailu. Osallistujissa oli hienosti edustajia useammasta maasta. Oli jälleen upeaa seurata kilpailijoiden työskentelyä. Aina hämmästyttää miten samoista materiaaleista syntyy niin erilaisia töitä. 
Ihme ja kumma omat hankintani ovat pysyneet kohtuudessa tänä vuonna. Muutamia Oriental-liljan sipuleita ja ruusunnuppupelargoni. Rakastan liljojen tuoksua ja tuon niitä oksa kerrallaan sisälle maljakkoon. Viime vuonna keuli ostosten kanssa paljon pahemmin ja meinasi naapurin auto käydä ahtaaksi kun kasseineni kampesin sisään. Toisaalta,  onhan tässä vielä huominen jäljellä...
Jotenkin oli tosi virkeä fiilis ja paljon uusia juttuja ja ideoita esillä. Tykkään!

Lasigallerian meininkiä.Keudan osastolla luokkakaverini valmisti kukkakoruja asiakkaille, myös minä sain oman sormuksen.

Mieluista esillepanoa.
Prince Gustav on saapunut kotiin.


Ilahduttavan paljon tuttavia ja ystäviä on tänään käynyt moikkaamassa. Toivottavasti näen useita tuttuja kasvoja huomennakin! Ituhippi kiittää ja kuittaa, ottaa lasin viintä ja painuu pehkuihin. Ps. Näitä mainioita rintanappeja löytyy Plantagenin osastolta.

2 kommenttia:

  1. Varmasti upeaa päästä seuraamaan messuja pöydän toiselta puolelta. Floristien sidontaa olisi todella mielenkiintoista seurata, miten ne sen tekevät. Upeita kuvia, nuo kukkakivipallot ovat hauskat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaankin hienoa päästä seuraamaan läheltä huippuammattilaisten työskentelyä. En olisi uskonut vielä vuosi sitten mitä kaikkea elämässä pääsee nyt näkemään ja kokemaan:)

      Poista