lauantai 7. tammikuuta 2017

Väriterapiaa

Työharjoittelu jatkuu ja tällä hetkellä fokus on sidonnassa. Tammikuu on kukkakauppojen ehkä hiljaisin kuukausi ja on ihanaa syventyä vilkkaan joulurumban jälkeen kassan ja pakkaamisen sijaan kukkien käsittelyyn. Kärsivällisesti työkaverit harjoittelupaikassa jaksavat minua opastaa, oppimisen kannalta kullanarvoisia päiviä on ollut monta. Olen päässyt tekemään myös ensimmäiset tilaustyöt surulaitteesta ja -kimpusta. 
Työharjoittelupaikka tuottaa itse tulppaanit ja niistä onkin työstetty vaikka mitä. Ja ne ihanat narskuvat varret! Tulee niin keväinen olo. Myös moni asiakas on ihan kevätfiiliksissä lähtiessään tulppaanikimppu mukanaan.
Harjoittelupaikkani leikkoroskikseen päätyy kukat, jotka ovat liian vanhoja myytäväksi. Monesti ne ovat sen verran hyvässä kunnossa, että dyykkaan niitä sieltä kotiin ja harjoittelen kimppuja ja asetelmia. Myös koululta saimme joulusiivouksen yhteydessä vanhoja leikkoja kotiin. Usein on mukana sekalainen nippu erivärisiä kukkia, joista ensin ajattelee että nämä eivät ainakaan sovi yhteen. Sitten kun niistä on väsäillyt jotain niin onkin että juku, tämähän toimii!
Tässä tuiskupäivän piristykseksi väri-ilottelua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti