sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Rennosti pääsiäisenäTällä kertaa pääsiäinen vierähtää äitini luona Pohjanmaalla. Päivät täällä tarjoavat aina totaalirentoutuksen. Meillä ei ole mitään pääsiäiseen liittyviä perinteitä, joten syödään ja tehdään mitä huvittaa.Tai no, mämmiä oli toiveestani hankittu. Ja paikallisen leipurin rieskaa. Saan täällä aina täydellistä rieskaa ja syön sitä joka aterialla liikaa. Vähän odotin, että paikkakunnan uusi uimahalli olisi jo avautunut mutta ei ehtinyt tähän väliin. Käytiin sentään kävelyllä ihailemassa rakennusta. Milloinkahan Sipooseen saadaan uimahalli?
Viinin kanssa kävi myös köpelösti, eihän Alko taas ollutkaan edes lauantaina auki. Päätimme kokeilla alkoholitonta markettipunkkua illallisen kanssa, koska jotkut holittomat kuoharit toimii tosi hyvin. Eipä tarvi kokeilla toista kertaa. Alkon lisäksi myös paikalliset kirpparit ja kierrätyskeskus olivat lauantaina kiinni, joten se siitä kierroksesta. Harmitti kyllä, varsinkin kun näin kirpparin ikkunasta upean jalkalampun. Kohtalo oli kuitenkin päättänyt että meitä ei oltu tarkoitettu toisillemme.
Yksi ei taaskaan pettänyt, nimittäin Kukkakauppa Kodinonni. Tänne täytyy päästä joka kerta, tällä reissulla kahdesti. Perjantaina kävin fiilistemässä ja mukaani tarttui tämä kuvan upea tulppaani. Lauantaina oli sitten varsinainen ostospäivä. Valikoimaa ja mielenkiintoisia kasveja olisi ollut vaikka kuinka. Tosi upeita isomuoreja ostin tuliaisiksi kyläpaikkoihin, ja itselle valikoitui peikonlehti. Aaroninparta jäi vielä kaivelemaan, pitäisiköhän se vielä kaydä hakemassa mukaan ennen kotiinlähtöä...

Äidin  luona
KukkakaupassaPyhät jatkuu, aurinkoisia päiviä siis toivotan!

2 kommenttia:

 1. Kuulostipa mukavan rentouttavalta pääsiäiseltä, vaikka kirppari löydöt jäivät hankkimatta. Ihana tuo kärsimyskukka, sellaisen haluaisin terassille. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttava pääsiäinen olikin. Ja nyt kyydissä kotia kohti myös aaroninparta:D
   Aurinkoista pyhäpäivää sinulle!

   Poista