tiistai 2. toukokuuta 2017

Henkeäsalpaava kevät!


Nyt se on täällä! Kevät<3 Joka paikassa pihalla kasvaa, en edes muista mitä kaikkea. Suurin riemu oli äsken kun huomasin, että viime kesänä istuttamani kylmänkukka puskee nukkaisia vauvojaan. Sitten ihanat ruttuiset esikon lehdet, särkynytsydän, posliinihyasintti, posliinirikko...Tämä talvi on niin selätetty! Eilen oli ensimmäistä kertaa ihka aito kevätfiilis. Nyt oli ihan pakko keskeyttää hommat hetkeksi ja tulla kirjoittamaan nopsa postaus ja jakaa näitä kuvia ja tunnelmia.
Aamu alkoi ahkeroidessa kun poistin etupihalta kallion vierestä nurmikon. Nurmi palaa siitä joka kesä, koska maata on niin ohuesti ja aurinko porottaa siihen koko päivän.  Istutin tilalle kivikkokasveja. Toivottavasti leviävät nopeasti kukkivaksi rinteeksi ja viihtyvät paikalla paremmin kuin nurmikko.
Suurimmassa osassa pelargoneja on nuppuja, osa kukkii jo. Nyt en enää poista nuppuja, nyt saa kukkia! Kuistille pääsyä täytyy vaan vielä hetki odotella, vaikkei malttaisikaan enää himmailla yhtään. 
Nyt äkkiä takaisin pihalle ja sormet multaan:)4 kommenttia:

  1. Nyt on ollut ihan mahtavia, keväisiä päiviä ja mullan alta nousee kaikenlaista ihanaa. Söpö tuo karvainen kylmänkukka, tekisi mieli silittää :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista