maanantai 7. marraskuuta 2016

Iloinen yllätys, Blogger Recognition Award


Sain Eteläparvekkeen elämää-blogin kirjoittajalta Blogger Recognition Award-tunnustuksen. Tuli todella hyvä mieli tästä kunniasta. Mahtavaa, että tällainen keltanokka on tullut noteeratuksi ja vielä positiivisesti! Laitan tätä postausta sulostuttamaan muutamia kuvia koulussa tekemistäni sidontatöistä.

Tunnustus tuo mukanaan seuraavat velvoitteet:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Ajatus bloggaamisesta alkoi muhimaan päässäni kun sain opintovapaan ja tulin hyväksytyksi Keudaan Saaren kartanolle aikuispuolelle opiskelemaan puutarhuriksi, kukka- ja puutarhakaupan osaamisalalle. Oikeastaan ihan ensimmäinen sysäys blogiin lähti siitä, että ihmisiltä tuli niin paljon pyyntöjä ilmoitella kuulumisista ja opintojen etenemisestä. Ajattelin, että blogista voisivat halukkaat seurata matkaani opintojen kanssa ja muutakin puutarhailuun liittyvää.
Olen tosi iloinen, että aloitin blogin kirjoittamisen heti koulun alussa. Blogi toimii paitsi itselleni  työkaluna oppimisen ja kehityksen seuraamiseen, niin toivon mukaan myös motivaattorina ja rohkaisuna jollekin joka miettii puutarhuriopintoja. Kyllä päätös itseäkin mietitytti pitkään,  mutta todellakin tämä hyppy kannatti! Lähes kaikki kouluun ja opintoihin liittyvä on ylittänyt kaikki odotukset.Ohjeiden antaminen aloitteleville bloggaajille onkin kinkkisempi tehtävä, olenhan itsekin vielä ihan noviisi. Täytyy myös tehdä sellainen tunnustus, että ennen kuin aloitin itse bloggaamisen, en ollut koskaan seurannut yhtään blogia säännöllisesti. Itse asiassa ainoastaan paria kaverin kirjoittamaa luin satunnaisesti, ja siitäkin on jo vuosia aikaa. 
Laadukkaat kuvat vetoavat aina minuun, tosin itsekin menen toistaiseksi ihan kännykän voimalla. Tekstiin kannattaa pirskauttaa  huumoria mausteeksi. Tärkeimpänä asiana kuitenkin totean vain että persoonaa peliin!
Blogitunnustuksen laitan eteenpäin seuraaville blogeille:


Mukavaa alkanutta viikkoa, tuiskusta huolimatta! Itse valmistaudun keskiviikkona alkavaan työharjoitteluun.


2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat! Ja kiva lukea alustasi. Itse olen jo muutaman vuoden blogia pitänyt, noita onkin muutama koska erittelin aiheet. Ja Kiitän kunniasta ja tunnustuksesta. Tein sen joku aika sitten tuolla pääblogissani joten nyt kiitän sinua näin huomiosta blogiani kohtaan. Toivon että viihdyt siellä jatkossakin, itse meinaan täällä sinun viihtyä :)

    VastaaPoista